nedjelja, 7. rujna 2014.

TOP 5: Tutoriali # 26

Tjedan je proletio i vrijeme je da se se naprave planovi za idući! Kako se trudimo svaki tjedan udovoljiti sebi i odvojiti malo vremena za kreativnost, malo vremena odvojimo i za skitanje po netu u potrazi za inspiracijom! Evo što nam se svidjelo:

1. Svoj životni prostor možete vrlo jednostavno i jeftino osvježiti ako sami napravite ovakve simpatične pop art portrete!
a beautiful mess

2. Vrijeme je pripreme zimnice, a ako uz sav taj posao uspijete izdvojiti malo vremena, možete ga iskoristiti da napravite šarene navlake za poklopce! Iako nemaju drugu funkciju osim dekorativne, lijepo bi izgledali na domaćem džemu kao dio poklon košare!
the little green house

3. Iako se nadamo suncu, izgleda da je ipak došlo vrijeme da zamijenimo sandale i japanke za zatvorenu obuću! Prije toga počastite svoja stopala domaćim balzamom za njegu! Znate da će im dobro doći, pogotovo ako ste ovo ljeto dosta hodali bosonogi! ;)
hello natural

4. Kad smo već kod obuće, naši klinci najviše vole gumene čizme, a kako bi im u njima bilo toplo napraviti ćemo im par ovakvih slatkih umetaka od flisa! Sigurne smo da će se oduševiti! ;)
birch fabrics

5. I za kraj nešto u čemu će vam rado pomoći vaši mali umjetnici i školarci! Posude za olovke, bojice i flomastere napravljene od starih boca šampona! Taman za početak nove školske godine! :)
madame criativa

Da li ste vidjeli nešto što vam se sviđa? Što bi od toga i sami voljeni napraviti?
Što ste u zadnje vrijeme izrađivali?

Pišite nam i budite kreativni, a ako vam fali inspiracije klik na blog tag tutoriali ili na kategoriju diy!;)

Sutra krećemo sa tjednom zimnice i ako sve bude išlo po planu, imat ćemo za vas po jedan recept svaki dan! :)

Uživajte u ostatku vikenda!
Maje

2 komentara :

  1. ja sam od boca od šampona izrađivala većinom vaze i moram reći da me odlično služe, a ponekad se nađe i druga svrha za njih (kao držanje kistove)....Sve ove navedene ideje su divne, ja mislim pokušati napraviti ovu navlaku za teglice jer je preslatka:)

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!