nedjelja, 26. siječnja 2014.

TOP 5: Tutoriali # 17

Još jedna nedjelja je ovdje i opet je vrijeme za malo diy inspiracije! Ovaj puta smo odabrale 5 domaćih kreativaca i njihovih tutoriala! Pa krenimo! :)

1. Ne znamo kako vama, ali nama se ideja upotrebe ljestvi kao dekora sa namjenom jako sviđa! Zauzimaju malo mjesta, a mogu se koristiti na razne načine! Kako ih sami možete jednostavno napraviti pogledajte na blogu Keks made! :)
keks made

2. Volimo piti čaj, pa ni ne čudi da nas je Sarin makeover drvene kutije za čaj apsolutno oduševio! ;)
sfactory
3. E sad kad imate kutiju za čaj, morate si napraviti i podmetače za šalice! Kako? Pogledajte na blogu 100 bofora! Idealan projekat za iskoristiti sve one ostatke tkanina koji vam se nagomilavaju! :)
100 bofora

4. Još malo pa će Valentinovo, što znači da već sada možete početi sa prikladnim ukrašavanjem doma, pa zašto ne biste napravili ovakvo jedno simpatično srce kao Tina? Ono će vam zasigurno uljepšati i uveseliti životni prostor, bez obzira na nadolazeći praznik! ;)
nakitić blog

5. I za kraj nešto slatko čime možete počastiti sebe, ali i neku dragu osobu za Valentinovo! Kako reciklirati obične staklenke u ovakvu simpatičnu, ledenu ambalažu pogledajte na do!ts stranici!
do!ts
I to je to! Sve znate, linkovi su vam ispod slika i u tekstu, pa nemojte gubiti vrijeme, već posjetite ove stranice i brzo na posao! A ako vam to nije dovoljno, ovdje možete naći ostale postove iz kategorije 'tutoriali'! ;)

Kako vam se sviđa naš odabir?  
Što vam se svidjelo najviše, a što bi voljeli i sami probati napraviti?

Do sutra, uživajte u zimskim radostima, mi hoćemo! ;)
Maje

1 komentar :

  1. Super inspiracija za predstojece Valentinovo! Vesela teglica mi je posebno simpaticna :))

    OdgovoriIzbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!