petak, 3. siječnja 2014.

NAJBOLJE IZ: 2013-e

2013. godina nam je vrlo značajna jer smo tada započele stvaranje ovog bloga, bile smo jako zaposlene i godina nam je proletjela. Nismo uopće znale kako će to sve funkcionirati i hoćemo li imati vremena za pisanje i stvaranje, ali lagano se bližimo brojci od 200 objavljenih postova i vrlo smo zadovoljne tom brojkom!
Nova godina je počela, a mi nastavljamo po starom - radno! Svašta smo već pripremili, puno tutoriala i recepata, svašta imamo u planu (bit će dobro ako bar pola od toga uspijemo napraviti), ali za početak, prisjetimo se koji su vam se postovi najviše svidjeli u 2013.!

Pa krenimo redom! :)

U kategoriji DIY, najviše puta ste pogledali kako smo napravile zekana za zid! Nadamo se da je netko od vas i pokušao napraviti nešto slično i rado bismo to vidjele, pa slobodno šaljite fotke! ;)

U kategoriji U KUHINJI  najviše puta ste pogledali recept za kikiriki kuglice -  super finu i super jednostavnu slasticu! Mi je često pravimo i nikako da nam dosadi! ;)

U kategoriji ČITAMO najviše vam se svidio post o slikovnicama Maja! S obzirom da su to slikovnice našeg djetinjstva i nama je ovo jedan od dražih postova! :)

Od svih kreativnih ljudi koje smo vam predstavili, najveće zanimanje ste pokazali upravo za Little Barbie Shop of Horrors! Nas su djevojke jednako oduševile i čast nam je bila ugostiti ih! :) Pratite ih i dalje!

U kategoriji INSPIRACIJA najviše vas je inspirirao post o uradi sam darovima za Božić! Uvijek se veselimo kad nekoga potaknemo da napravi nešto svojim rukama i bude kreativan, a to upravo i jest smisao svega ovoga, pa nam je jako drago što je toliko vas pokazalo interes za ovaj post! :)

U kategoriji INTERIJERI najviše vam se svidio post o kuhinji! Uživamo u uređenju naših domova i drago nam je što vam se to sviđa! :)

U kategoriji TOP 5: Street style outfiti najbolji vam je bio 14-i po redu!

U kategoriji TOP 5: Tutoriali najviše puta ste pogledali kako sami možete lijepo i jeftino umotati darove! Nadamo se da ste i probali nešto od ovoga!

I šećer na kraju, u našoj najnovijoj kategoriji TOP 5: Recepti naj naj vam je bio post o božićnim slasticama!

************************

I to je izbor najčitanijih postova iz 2013.! 
Koji se post vama najviše svidio? Kakve postove najviše volite čitati? Pišite nam, zanima nas!
Mi se ne možemo odlučiti, svi su nam podjednako dragi :)

Hvala svim online prijateljima na podršci i lijepim komentarima koji nas tjeraju da i dalje nastavimo raditi ono što volimo i u čemu uživamo. Nadamo se da ćemo se i u ovoj godini družiti i biti još kreativniji!

Pozdrav i uživajte u vikendu! :)
Maje

Nema komentara :

Objavi komentar

Voljele bi čuti vaše mišljenje!