nedjelja, 28. veljače 2016.

LISTA ŽELJA: Ožujak 2016.

Ožujak je pred vratima i proljeće već miriši! Nakon one zimske iz prosinca, lista želja za mjesec u kojem nam dolazi novo godišnje doba je opet moja! Svako proljeće želja za osvježenjem i promjenom je nešto veća nego inače. Ne moraju to biti neke velike promjene, dovoljni su detalji, a neke od njih možete vidjeti u nastavku!

1. Da je dovoljno mjesta na zidu, krasio bi ga ovaj prekrasan print grafičke i tekstil dizajnerice Ivane Bugarinović! Ivana mi je bila pravo otkriće i njen stil mi savršeno paše, a vi svratite na njenu stranicu ili fejs i pogledajte sami o čemu pišem! ;)
ivana bugarinovic



2. Za beogradski brend 'Daskka' sam saznala doslovno prije dva dana preko 'Hleb & Lale' Instagrama. Oduševili su me proizvodi, vizualni identitet, prezentacija...apsolutno sve! Ideja koja je do detalja razrađena i usavršena! Osim na stranici, možete ih pratiti i na fejsu!
daskka


3. Iz Beograda letimo u Ljubljanu! U njoj sam pronašla savršeno emajl posuđe brenda 'Teja Ideja' ukrašeno motivom karanfila! Savršeno je za proljeće, za kampiranja, piknike, kave na terasi! Osim posuđa, na stranici brenda iza kojeg se krije dizajnerica Teja možete naći i memori igrice, bilježnice, razglednice i printeve! Pratiti ju možete i na fejsu!
teja ideja


4. Ostajemo u Sloveniji gdje sam našla još jedan handmade dragulj - prekrasne drvene poslužavnike akademskog kipara Jerneja, vlasnika brenda 'Atelje Mali'! Pročitala sam na netu da mu je cilj ponuditi lijepo oblikovane predmete izrađene rukama i srcem, a to je svakako postigao! Uvjerite se i sami!
atelje mali


5. Iz Slovenije se vraćamo kući! Za kraj biram jednu drvenu didaktičku igračku brenda 'Zagonetno drvo' čija mi se filozofija posebno sviđa. Iza brenda se krije iznimno talentirani Matija Bobek, po struci odgajatelj predškolske djece. Njegove savršeno oblikovane i do detalja osmišljene igračke koje izgledaju kao neobične skulpture potiču djecu na istraživanje i učenje, treniraju motoričke vještine, a uz sve to potiču ekologiju i održivost! Pronađite Zagonetno drvo na fejsu!
zagonetno drvo




Sviđa li vam se moj odabir za Ožujak?
Što je vama na popisu želja?
Da li vas je neki handmade brend posebno oduševio?

U tekstu ćete, kao i inače, naći sve poveznice pa svratite i podržite ove umjetnike i kreativce! Širite riječ, jer oni to stvarno zaslužuju!

Pišite nam i šaljite linkove!:)

Ugodnu nedjelju želi vam Maja

4 komentara :

  1. Ja sam bas pre nekoliko dana zaznala za brend Daskka, nasla sam ih u srpskom izadnju ELLE casopisa.
    Divni su mi tvoji predlozi, mozda bas poneute daske su mi neodoljive.Ili da pozelim da ih svaki dan koristim ili da ih okacim u kuhinji za ukras.Ne znam :) KISS

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš tako kao što kažeš, i samoj bi mi bilo žao koristiti ih kao daske za rezanje! :) Divne su! Hvala što si svratila! :*

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!