nedjelja, 13. rujna 2015.

TOP 5: Tutoriali # 39 (Jesen nam stiže!)

Iako su za predstojeći tjedan najavljene visoke temperature i sunca neće manjkati, jutra i večeri su svježi, a uskoro će i dani biti znatno svježiji! Svi se polako prebacujemo u jesensko raspoloženje pa smo tako prošle nedjelje odabrale 5 nama najboljih jesenskih recepata, a danas nastavljamo u istom tonu, ali sa tutorialima! :) 

1. Za prijelazno vrijeme najbolji su mekani i lagani ogrtači, a kako napraviti jedan možete pogledati na blogu 'Pearls & Scissors'! Ako niste vični šivanju, možda vam se svidi naš tutorial za pončo koji možete napraviti od vunene suknje!
pearls & scissors

2. Uz lagane ogrtače i jesenske jakne odlično ide i okovratnik od umjetnog krzna! Vrlo ga je lako sašiti, a uputstvo ćete naći na 'Love City' blogu!
lovecity

3. Kako bi i u dom unijeli malo jesenskog ugođaja, napravite jednostavnu lisnatu girlandu od filca za koju ćete tutorial naći na blogu 'A Beautifull Mess'! Ako volite ovakav tip ukrasa za dom, možda vam se svidi i naša girlanda od kartona ili girlanda za tortu!
a beautifull mess

4. Tijekom jeseni češće palimo pećnice, a kako se ne bi opekli prilikom vađenja svih tih finih delicija, potrebni su nam ovakvi lijepi listovi od filca koje možete koristiti i kao podmetače! Uputstvo ćete naći na Design Sponge stranici!
design sponge

5. I za kraj nešto što će olakšati uživanje u jednom od nama najdražih jesenskih plodova - kuhanom ili pečenom kukuruzu! Uz ova drvena pomagala više nikada nećete ispeći prste! Tutorial vas čeka na The Merrythought blogu!
the merrythought

Imate li vi kakvih tutoriala u planu za ovu jesen?
Kako vam se sviđaju naši prijedlozi?

Dodatnu inspiraciju za godišnje doba koje je pred nama možete potražiti i na oznaci 'jesen', a inspiraciju za uradi sam projekte na oznaci 'tutoriali' ili 'diy'! 

Pišite nam o svojim kreativnim planovima i idejama i uživajte u ovoj prekrasnoj nedjelji!

Pozdrav od Maja

2 komentara :

  1. Ovo su sjajne preporuke. Hvala mačko ;)
    I mi smo pisali o jesenjim novostima i idejama, pa smo i tebe spomenuli.
    uživaj :)

    OdgovoriIzbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!