petak, 24. travnja 2015.

PREDSTAVLJAMO: Berry Bright Factory

Danas za Vas imamo pravu šarenu poslasticu! Na Berry Bright Factory smo naišle sasvim slučajno na Instagramu i bila je to ljubav na prvi pogled! Oduševile su nas fotografije originalnih i veselih lampi- visilica na njihovom profilu, a dodatno nas je obradovalo kada smo vidjele da ispod imena piše 'Zagreb'! Odmah smo ugovorile predstavljanje jer se o dobrim stvarima treba širiti riječ! Na pitanja nam je odgovarala Jagoda, glavna i odgovorna za dizajn Berry Bright Factory lampica!


Krećemo s upoznavanjem. Reci nam tko stoji iza Berry Bright Factory brenda?

Berry Bright Factory je kućna radionica iza koje stoje mama, tata i dijete, a Vesele Visilice naš su najveći projekt dosad. Namjerno izbjegavam riječ brend. Sve što radimo nastaje spontano, motivirano stvarnom potrebom u datom trenutku. Dijete inspirira, mama stvara, a tata je tehnička podrška! :)




Koje riječi najbolje opisuju Vesele Visilice?


One su maštovite, razigrane i unikatne jer ih dovršavamo ručno pa dvije iste ne postoje. Zbog prikladnog izbora materijala i pažljive izrade, kvalitetne su i trajne (po struci sam dizajnerica i veelik perfekcionist). I na kraju, Vesele Visilice su i originalne jer na cijelom internetu nismo pronašli ništa slično pa vas pozivamo da nas obavijestite ako sami nađete.



Kako ste se odlučili baš za izradu lampica i opiši nam proces od ideje do realizacije?

Sve je započelo kao 'uradi sam' projekt , a onda preraslo u nešto puno ambicioznije. Na porodiljnom sam dopustu uređivala dječju sobu i trebala jednostavnu visilicu pa sam je odlučila napraviti sama. Tada sam puno vremena provodila na internetu i otkrila meni dotad nepoznat svijet dječjih interijera i najmaštovitijih dekoracija. Želim vjerovati da su Vesele Visilice tek početak inventivne priče inspirirane odrastanjem i da tu nećemo stati jer sam uz dijete ponovo osjetila kreativni zanos. 

Kao kod svakog rođenja i s visilicama je bilo muke, trebalo je proizvesti silikonske 'kapice' za grla da bi lampice bile šarene, a zatim pronaći i prikladan materijal za zastavice. Strujni kabel svake visilice krasi trideset zastavica koje nisu fiksirane već mogu rotirati oko kabla, mijenjajući izgled lampice. Zastavice i pismo s pričom koje dolazi uz svaku, posebnost je ovih lampica i zato su odličan dar. 
Cijeli proces proizvodnje do nastanka prve visilice trajao je oko pola godine.



Kakvi su vam planovi za budućnost?


Kao što sam spomenula, želimo nastaviti proizvoditi vesele i originalne predmete namijenjene najmlađima. Trenutno razvijamo viseće ukrase i mobile pa kad ih odobri naše dijete, nadam se da ćete nas ponovo ugostiti :)


Imaš li kakav feedback vezano za lampice, mogu li se gdje kupiti ili vidjeti?

Kroz proces izrade i nakon njega, konzultirala sam kolege dizajnere i feedback je samo pozitivan. 
Najčešći je komentar da lampice bolje izgledaju uživo nego na fotkama. 

Svjesna sam koliko je danas teško biti zamijećen u moru ponude na internetu, i zato sam neizmjerno zahvalna jer nas je već u prvom tjednu od pojavljivanja na društvenim mrežama kontaktirala buduća mama koja je za sobu svoje nerođene kćeri naručila čak 3 visilice. Planira ih objesiti u nizu, kako ih i mi zamišljamo u idealnim uvjetima.
Zasad ih možete kupiti na Etsyju ili nam pišite na BerryBrightFactory@gmail.com ako nemate PayPal :) Sve novosti objavljujemo na instagramu ili facebooku pa ćete nas i tamo naći.

Linkovi:



********

Kao što smo već rekle, mi smo oduševljene i jedva čekamo vidjeti što će još stvoriti ovaj kreativan trio! A sad iznenađenje! :)

Naši novi prijatelji, uz to što izrađuju ove divne Vesele Visilice, super su kul pa će jednu osobu darovati Berry Bright Factory lampom po izboru! :) Zaozbilje! ;)


Što trebate napraviti?
Darivanje je otvoreno za sudionike iz Hrvatske, a sretnu dobitnicu ili dobitnika odabrat ćemo i obradovati 4.5.2015. uz pomoć Random.org-a, dakle sudjelovati možete do ponoći 3.5.2014.! :)

Jagodi i ekipi puno hvala, a vi, ako nemate vremena čekati izvlačenje i mislite da niste sretne ruke, svratite do njih odmah i počastite se! :) Sigurne smo da će vaš dom sa ovim šarenim lampama izgledati još ljepše! :)


Pozdrav od Jagode i Maja!

4 komentara :

  1. Ajme ovo je tako simpatično! Jako mi se sviđa cijela ideja i realizacija, nigdje nisam vidjela ništa slično! Baš su si dobro rasporedili poslove hehe :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako je ovo dobroooo! Tako jednostavno a odlično!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo razveseli i najdosadniju prostoriju stvarno :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlično, taman sam okrečila sobu u narančasto a lustera nemam :) svaka čast na kreativnosti :*

    OdgovoriIzbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!