nedjelja, 12. travnja 2015.

TOP 5: Recepti # 22

Ova nedjelja je rezervirana za nama najbolje recepte koje smo u zadnje vrijeme našle na netu! Suziti izbor je bilo stvarno teško i ponekad nam dođe da blokiramo sve food blogere koje pratimo! ;) Najgore je što na sve te prekrasne i slasne fotke hrane nailazimo baš kad smo najgladnije ili kasno navečer...to nikako ne pomaže! Što nam je od svega toga najviše namučilo, pogledajte u nastavku! :)

1. Počinjemo sa  acuka turskim namazom sa bloga Porodične gastronomije! Radi se od oraha i rajčice, a detalje potražite na linku! Baš nas zanima tko će ovome odoljeti! :)
porodične gastronomije

2. Nastavljamo lagano i proljetno! Na blogu Ja u kuhinji možete naći svakakve divne stvari, a između ostalog i ove okruglice od tikvica i medvjeđeg luka sa orzo tjesteninom! Zar nisu prekrasne?
ja u kuhinji

3. Domaćica nam je pokazala kako se prave slani uštipci sa mladim lukom i mi ne možemo prestati misliti na njih od tad!
domaćica

4. Nešto što nas je namučilo još više od Sanjinih uštipaka su Darkovi Margherita punjeni lisnati slanci! Ovo ful lagano i ne kalorično jelo nas je strah i isprobati jer bi nam se moglo desiti da postanemo ovisne! ;)
darkova web kuharica

5. I za kraj Francuski tart sa jabukama čija je autorica Mateja sa bloga M's bakery, a naći ćete ga na Just cake the cupcake blogu! Obožavamo pite i jabuke pa je ovo za nas savršena kombinacija!
just cake the cupcake

I što kažete? Kako vam se sviđa naš današnji odabir?
Jeste ogladnili? :) 
Jeste li već nešto od toga probali napravite?

Sva sreća pa je danas nedjelja što znači da ćemo zasigurno uživati u finoj hrani mamine kuhinje, a vjerujemo i mnogi od vas, pogotovo oni koji slave Uskrs

Svi linkovi su u tekstu (i ispod fotki), i svega jedan klik vas dijeli od ovih prekrasnih recepata! Svratite na blogove autorica i autora i provjerite što sve lijepo kriju!

Uživajte u klopi i nedjelji, a svima koji slave sretan Uskrs!

Pozdrav od Maja

Nema komentara :

Objavi komentar

Voljele bi čuti vaše mišljenje!