nedjelja, 13. srpnja 2014.

TOP 5: Tutoriali # 24 (Ljeto nam je počelo!)

I tako, ljeto je naveliko ovdje, iako to u zadnjih par dana i ne bi rekli! Red paklenih vrućina pa red zimnice i kiše! Naoblači se čim iznesemo jastuke na vrtnu garnituru, razapnemo jedro da nam pravi hlad i napunimo bazenčić sa vodom za klince! Ipak, ono ružno vrijeme možemo iskoristiti za uradi sam projekte pa evo i par ideja! :)

1. Počet ćemo sa ovom ljuljom! Zar nije prekrasna? Već je zamišljamo ispod jabuke u dvorištu ili na balkonu! Toliko nam se sviđa da bi ju rado postavile i u dnevnu sobu, a možda i hoćemo! :) Ako se odlučite napraviti nešto slično, svakako vodite računa o kvaliteti materijala i izdrživosti! Raspitajte se i istražite! Jedno je nešto napraviti, a drugo napraviti kako treba i da valja! ;)
merrythought

2. Nešto što nam je svako ljeto potrebno je zaštita od komaraca! Ne znamo da li ih kod vas ima, ali vjerujte, ovdje u našim krajevima te krvopije mogu stvarno upropastiti zabavu! Iako smo već počele sumnjati da nas išta može spasiti, rado bi isprobale ovakvo elegantno i mirisno sredstvo protiv dosadnih kukaca! Ako netko proba prije nas neka nam javi da li funkcionira! ;)
henry happened

3. Ostalo nam je nešto cementa i pijeska kada smo pravile teglice za cvijeće, nedovoljno za nešto veće, a taman za ove simpatične podmetače, idealne za neku vrtnu zabavu! :)
a piece of rainbow

4. Jednom kada naučite sašiti neki jednostavan komad odjeće kao što je ova haljinica nabrana sa elastičnim koncem, ništa više neće biti isto! :) Morati ćete ju imati u svim bojama i sa raznim uzorcima! A zašto i ne bi kada je prava ljetna! :)
haljinice & suknjice

5. I za kraj nešto za naše male mornare - brodići od tetrapaka! Taman za male dječje bazenčiće, ili blatnjave lokvice! ;) U izradi vam mogu pomoći i male ruke, tako ćete se svi zajedno duplo zabaviti! ;) Pazite samo da koristite boje koje nisu topive u vodi i naravno koje su sigurne za djecu!

Kako vam se sviđa naš ovotjedni odabir? Što bi voljeli i sami izraditi?
Kakvi kreativni projekti vas zaokupljaju u zadnje vrijeme?
Da li ste naišli na kakav zgodan tutorial nedavno?

Ako vam ovo nije bilo dosta provjerite tagove diy i tutoriali, možda nađete nešto što će vam se svidjeti! ;)

Uživajte u nedjelji, a sutra smo ponovo ovdje! :)
Maje

4 komentara :

  1. Jao ljuljacka na terasi bi mi bas trebala.Super je :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ljuljačka!!! <3
    Idem mužu poslati da vidi šta mu je idući projekt! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :):):) Sretno! Mi svojima više ništa ne smijemo poslati, već im je podugačak popis! ;)

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!