nedjelja, 18. svibnja 2014.

TOP 5: Tutoriali # 22 (Bakar)

Nakon postova koje su prošlih nedjelja pisale Tina, Tamara i Josefina, red je došao i na nas da nešto radimo! ;) U posljednje vrijeme, bakar je postao vrlo popularan u uređenju interijera! I iako nam stvarno nije  bitno što je trenutno in, moramo priznati da nam se ovaj trend baš sviđa, pa su i današnji tutoriali u tom tonu! :)

1. Da imamo dovoljno velik hodnik, sigurno bi htjele imati i jednu ovakvu vješalicu! Već znamo zamiješati cement i napraviti beton pa nam izrada ne bi zadavala muke! :)
Funkytime

2. Ne čitamo baš časopise i ne skupljamo ih, ali kada vidimo ovaj držač, dođe nam da počnemo! :) Super jednostavan projekat, pogodan i za diy početnike! ;)
Fall for DIY

3. Desilo se prije par godina (odmah nakon useljenja) da dolaze gosti, a u trpezariji nema lustera! Na brzinu smo skinule platno sa jednog starog sjenila za lampu, malo pobrusile i obojale baš u bakrenu, jer smo jedino taj akrilni lak imale kod kuće! Rezultat je bio super jednostavan luster, baš kao ovi na fotki ispod! :)  
Vintage Revivals

4. Ovi bakreno-betonski stalci za cvijeće su nam oduzeli dah! Na žalost, krasit će naš dom tek kada klinci malo narastu i prestanu jurcati i rušiti! ;) Već imamo mjesto rezervirano baš za njih! ;)
Camille Styles 

5. I za kraj narukvice od grančica sa bakrenim detaljem! Napraviti ih stvarno može svatko i gotove su za čas! Nama su baš lijepe! :)
merrythought 

S obzirom da su kod nas bakrene cijevi dosta skupe, ako niste u mogućnosti ili ne želite izdvojiti neku veću cifru za original, možete jednostavno kupiti bakreni akrilni lak i obične cijevi prebojati! ;) 


Kako vam sviđa naš odabir? Volite li bakrenu boju? 

Da li ste već radili nešto slično?

Javite nam se i uživajte u nedjelji! ;)

Kreativan pozdrav od Maja! :)

2 komentara :

Voljele bi čuti vaše mišljenje!