subota, 28. rujna 2013.

DIY: Galerija za hladnjak


Kao što ste već mogli vidjeti ovdje, volimo ukrašavati svoje hladnjake! Magnetići su dostupni u svakoj hobi trgovini, a ukrase možete napraviti stvarno od bilo čega, potrebno vam je samo odgovarajuće ljepilo i nešto malo vremena! Ovaj puta smo se odlučile napraviti malu galeriju za umjetnička djela koja su nam poklonili naši mali ljudi! ;) Tutorial smo radile za Dom & Dizajn br. 24, fotke je napravio gopodin Vlado Kos i u vlasništvu su Jutarnjeg i Cropixa!


Što vam je sve potrebno:

stari okviri za slike (drveni plastični, gipsani, samo da nisu jako teški i veliki), magneti, kontaktno ili super ljepilo.

Postupak:

Rastavite okvire, skinite pozadinu i staklo!


Zalijepite magnete sa stražnje strane na svaki kut okvira! Ako koristite kontaktno ljepilo, namažite ga na magnet i na kut okvira gdje želite zalijepiti magnet, ostavite da se ljepilo osuši i tek onda zalijepite! Super ljepilo samo kapnite na magnet i pritisnite na okvir!


Provjerite da li vam okviri dobro prijanjaju uz frižider! Ako vam neki kut ne dodiruje površinu zbog zaobljenosti, dodajte još koji magntić na ove koje ste već zaljepili! Dodatne magnete ne morate ljepiti! Rasporedite svoje okvire po frižideru, ispod njih postavite 'umjetnička djela' ili bilo što drugo i gotovi ste! :)



Kako vam se sviđa ova ideja? Da li ste već radili nešto slično?
Kakve magnetiće vi imate na svojim hladnjacima?

Pišite nam! ;)
Maje

Broj komentara: 6 :

Voljele bi čuti vaše mišljenje!