petak, 28. kolovoza 2015.

SKITAMO: Rab - opet!


 Od toliko razmišljanja i dogovaranja gdje ćemo ove godine kampirati opet smo završili na Rabu kao i godinu prije (a i onu prije nje)! O ljetovanju i kampiranju na Rabu smo pisali prošle godine (možete pročitati ovdje) pa se nećemo ponavljati, ali ćemo podijeliti s vama nekoliko fotkica da vidite kako nam je bilo ove godine!

Smjestili smo se u kamp San Marino kao i prošle godine i iako nam plaža na kojoj se nalazi kamp savršeno odgovara za djecu, ove smo godine odlučili malo više istražiti otok i otkriti neke nove plaže. Rab je pun prekrasnih pješčanih plaža na koju god stranu krenete, na nekima ima više turista, na nekima manje, ali se mogu naći i male osamljene pješčane uvale s tek nekoliko lokalnih kupača i u hladovini borove šume što je nama najviše odgovaralo!











Iako baš ne volimo gužve, otišli smo par večeri i do grada Raba malo prošetati i otkrili odlično mjesto, Kuću rapske torte u kojoj možete degustirati, kupiti i vidjeti kako se izrađuju izvorni rapski kolači i rapska torta, popiti odlično domaće vino ili pivo. Najviše nam se svidjelo što se može sjesti u lijepo uređeno dvorište na kojemu su se klinci lijepo igrali, a mi smo mogli opušteno sjediti ne brinući da li ćemo ih izgubiti negdje u gužvi. Mjesto se nalazi negdje među uskim uličicama stare gradske jezgre i svakako ga posjetite ako ste tamo!


Ove godine smo imali sreće što se tiče vremena koje je svih deset dana bilo na našoj strani, što je jako bitno kada kampirate! Taman nas je zadnji dan kad smo čekali trajekt za kopno povijala kiša koja nas je pratila sve do Osijeka!


Ako imate kakvih pitanja što se tiče kampa na Rabu, smještaja i cijena, slobodno nas pitajte!

Do čitanja,
Maje

4 komentara :

  1. Mi se sinoć vratili iz Armenistisa isto treći put i prvi put nam na kampovanju za zadnje četiri godine nije pala ni kad kiše :-D Uživacija
    A Rab je na vašim fotkama stvarno prelep,ali šta ću kad volim toplo more :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj ove godine je i kod nas bilo super toplo more, možda i pretoplo, ali neka tako i treba! Mrzim kad mi treba sto godina da uđem u vodu, kao neka bakica! :)

      Izbriši
    2. Mi ne volimo avgust zbog gužve i onda mi je septembar na Jadranu rizičan,a baš volim da kvasim uši :-) Mislim da se mladja ove godine za jedan dan iskupala koliko starija u njenom uzrastu za tih 12 dana.Ja sam pretoplo more doživela samo u Boki u Crnoj Gori kad je more bilo kao bara,čini mi se toplije od vazduha i nikad više

      Izbriši
    3. :) To sigurno! Ja imam kolektivni u kolovozu tako da nemam puno izbora za godišnji, iako stvarno ne volim gužvu! A kao što kažeš, kod nas je u 9. mj. rizično zbog vremena! Ja stvarno do sada nikada nisam doživjela ovako toplo more kao ove godine, ali čak je i takvo bilo ugodno i osvježavajuće s obzirom na paklene vrućine zraka!

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!