nedjelja, 30. kolovoza 2015.

LISTA ŽELJA: Rujan 2015.

Ljeto nam se nažalost bliži kraju i vrijeme je da počnemo razmišljati o godišnjem dobu koje nam slijedi, a koje jako volimo! Proteklih tjedana imali smo predjesensko spremanje stana, dosta stvari smo se riješili/poklonili/donirali pa smo napravili mjesta za neke nove koje si priželjkujemo!

Jedna Maja želi:

1. Waga Wood  unikatnu ručno rađenu dasku za rezanje i serviranje hrane! Dolaskom hladnijih dana sigurno ću više vremena provoditi u kuhinji pa bi mi ova prekrasna daska dobro došla! Samo se bojim da bi mi bilo žao rezati na njoj...

Waga Wood
2. Naušnice WINGS brenda Trska Jewellry! Osim ovih prekrasnih naušnica dizajnerica Irina Turina pravi i divne ogrlice i prstenje!

Trska Jewellry
3. Vodootporni ruksak iz nove kolekcije Pull and Bear! Ruksaci su mi se definitivno pokazali kao najbolji izbor i za posao i za jurcanje sa klincima, a ovaj vodootporni bi baš dobro došao za kišnu jesen!

Pull and Bear
4. H&M maksi svilenu haljinu! Malo je skupa, ali možemo željeti, zar ne?

H&M
5. I za kraj malo dobrog jesenskog štiva - novu knjigu Slavenke Drakulić Dora i Minotaur - moj život s Picassom! Cijenimo lik i djelo slikarice i fotografkinje Dore Maar, pročitali smo već dvije njene biografije/monografije, a ne smijemo propustiti ni ovu, pogotovo zato što je izašla iz pera Slavenke Drakulić!

Fraktura
To bi bilo sve za rujan! Imate li vi kakvih jesenskih želja?

Uživajte u nedjelji!

Čitamo se sutra,
Maje


4 komentara :

  1. Divni su mi detalji poput mašnica na rukavima na ovoj haljini :) A daska baš zanimljivo izgleda, svi ovi dijelovi se mogu i rastaviti ili?

    OdgovoriIzbriši
  2. Super lista jer nam je sličan ukus. Odohh da švrljam po stranicama :)) A za kupovinu bilo kakvog ruksaka već se duže vremena nećkam jer mi bezveze davati pare za nešto što ću možda koristiti. Sad si mi olakšala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Ja sam nedavno na sniženju uzela Pull & Bear ruksak od ispranog sivog jeansa i od tad nisam ni jednu drugu torbu koristila! Dugo sam tražila lijep ruksak za svaki dan, da nije previše sportski i da je jednostavan! Ma meni nema bolje, pogotovo kad si sa klincima! ;)

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!