nedjelja, 15. lipnja 2014.

TOP 5: Tutoriali # 23 (Idemo na piknik!)

Proljeće kao da nas je preskočilo, poslije svih onih silnih kiša naglo je zatoplilo, vrućine su velike, a komarci brojni, ipak ništa od toga nas neće spriječiti da uživamo u pokojem pikniku! Ovdje kod nas puno je divnih mjesta gdje, uz dobru zaštitu od dosadnih krvopija, možemo uživati u prirodi sa klincima i prijateljima! Osim dobrog društva za pravi piknik vam treba još par sitnica, koje možete napraviti i sami! Evo par ideja! :)


1. Za početak, potrebna vam je piknik deka koju možete napraviti od neke lijepe tkanine, vintage stolnjaka ili plahte i deke! Vrlo lak projekt i za početnike u šivanju!
clonesnclowns 

2. Mi za piknike imamo pletenu korpicu, ali ova moderna drvena nas je oduševila! Za izradu će vam trebati nešto alata, ali sve u svemu lako izvedivo!
crafts.tutsplus 


3. Ovi simpatični platneni podmetači sa džepićem za pribor će svakako uljepšati uživanje u prirodi!
the lovely cupboard

4. Ako na piknik idete bicom i morate ograničiti 'prtljagu' ovakve jednostavne društvene igre nacrtane na komadu platna su idealne za zabavu, a ne zauzimaju puno mjesta!
say yes 

5. I za kraj prijenosna ljulja koju možete okačiti na bilo koje drvo! Klinci će biti oduševljeni! :)
(outside mom diy prijenosna ljulja)

Kako vam se sviđa naš odabir? Da li ste već pravili nešto slično?
Volite li piknike? Da li planirate koji uskoro?
Mi da! :)

Pišite nam kako se vi zabavljate tijekom ljeta!

Uživajte u ostatku nedjelje negdje u prirodi, a ako vam to vrijeme ne dozvoljava, budite kreativni kod kuće i isprobajte neki od preloženih tutoriala!  Linkove imate, trebate samo kliknuti! ;)

Pozdrav od Maja!

Broj komentara: 9 :

  1. Super mi je ova ideja za prijenosne drustvene igre. Svojedobno sam htjela tako nesto napraviti svojim klincima na rucniku za plazu, a kako nemam sivacu masinu, odnijela sam krojacici i objanila joj sto zelim, ali malo smo se krivo shvatile....ona je to iskrojila po svom, a ne za igricu krizic kruzic.... :( uf sto sam bila ljuta

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha! Ja neznam da li sam ikada uspjela krojačici objasniti što želim, zato sam i naučila šivati, bar ono osnovno! Eto, ipak za igre nije potrebna mašina, može se to i sa malo boje! :)

      Izbriši
  2. ooodlične ideje,obožavam piknike :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Super tutoriali, meni se najviše sviđa prijenosna ljuljačka. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. na izlete smo prije išlli ne idemo otkako imamo svoj komad zemlje. sada ne idemo više nigdje, nego svake nedelje trčimo tamo i kosimo travu i stalno nešto radimo. eh, sami smo to tražili, nije nas niko tjerao.
    ali hajde opet smo na zraku i u prirodi.

    sviđa mi se ova futrolica za pribor za jelo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) ee da! :) tak je to ako imaš zemlju, kuću, dvorište, poslu nikada kraja! :)

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!