ponedjeljak, 27. svibnja 2013.

INTERIJERI: Handmade dječja soba

Kod uređenja dječje sobe, odnosno pri preuređenju spavaće sobe u zajedničku, kao i kod ostatka doma, misao vodilja nam je bila iskoristiti i prenamijeniti što imamo, a ostalo po mogućnosti napraviti svojim rukama! Htjele smo da sobe budu šarene i vesele i u tome smo si dale oduška. Preuređenje spavaće sobe nije nastalo planski, nismo imale neki konkretan krajnji izgled u vidu, već se sve razvijalo nekako organski, s vremenom! Dodavale smo sitnice kako smo ih pronalazile i pravile, a sigurne smo da će se izgled još puno puta promijeniti kako naši mališani budu rasli, sve do trenutka kada budu dovoljno veliki da imaju svoju sobu, u čijem će uređenju i sami moći sudjelovati! Neke od detalja možete vidjeti na fotografijama ispod!

Šareni zid iznad krevetića odvlači pažnju od spavanja ;)


Tri handmade projekta u jednoj slici! Girlanda od kartona, mobil sa oblacima i balon na vrući zrak od papirnatog lustera:



Uradi sam pločica sa imenom od DAS mase i mali ulošci iz prvih cipelica:

Jednostavna galerija za najdraže fotografije visi iznad kreveta! Za nju su vam potrebni samo 2 čavlića, špaga i kvačice:

Detalj sa zida! Okviri od goblena pristaju svagdje, a kako napraviti zekana smo vam već pokazali:

Još jedan detalj zida, slika koju nam je nacrtala tetka, prenamjenjeni lega-lega podmetač sa sovicom, stari ružnjikavi goblen i liza, dar od bake:

Policu je napravio tata i na njoj se nalaze stare i nove knjige, razne drage nam sitnice, i brkovi za fotografiranje, handmade dar od tetke! Sa strane viri jedna handmade vješalica sa žabicama, dar od dragih prijatelja:

Razne pletene korpice i handmade platneni kit koji zvecka:

Stari koferi su zgodni za spremanje, vintage stolica čeka da narastemo, a  mali sombrero je dar od tetke sa maturalca:


Još jedan par vintage kofera se skriva ispod krevetića:


Handmade šišmiš čuva krevetić:

Stara stolica na rasklapanje je dobila novo ruho, a handmade torbica služi za spremanje pidžame:

Najdraži handmade krpeni prijatelji spremljeni u pletenoj korpi:


A handmade gospodin medo čuva vintage kutiju za šešire:

I to je to! :) Nadamo se da su vam se svidjela ova dječja soba, a ako vas zanima nešto od handmade stvarčica koje ste vidjeli, slobodno nam se javite, pa ćemo napraviti tutorial!

Do čitanja, uživajte u vašim domovima,
Maje

3 komentara :

Voljele bi čuti vaše mišljenje!