nedjelja, 31. srpnja 2016.

LISTA ŽELJA: Kolovoz 2016.

Prošli mjesec je bio moj red za 'Listu želja', ali na žalost, zbog hrpe obaveza, post je preskočen! Danas vam zato donosim pravu poslasticu - 5 proizvoda koje će ljeto učiniti mrvicu boljim! Krenimo!


1. Lagani ljetni turban brenda Sunkoplet prava je stvar za one dane kada vam frizura nije naj, kada ste po cijeli dan na plaži, a naveče vam se ne da fenirati ili peglati kosu za izlazak, kada vas kosa nervira ili kada jednostavno želite izgledati sređeno bez puno truda! Sunkoplet možete pratiti i na facebook-u!
sunkoplet

2. Prava ljetna ogrlica domaćeg brenda Hoi u žarkim bojama, učinit će svaku kombinaciju posebnom! Izrađena je od platna i konca pa je skoro nećete ni osjetiti što je po ovim groznim vrućinama stvarno važno! Brend Hoi možete pratiti na Instagram-u ili na facebook-u 
hoi


3. Najudobnije ljetne sandale u bijeloj boji! Crne Boromine hrabro podnose sve testove već treću sezonu i ne bih ih mijenjala za niti jedne druge! Upravo zbog toga želim jedne bijele za šetnju uz more! ;) Brend Boromina možete također pratiti na facebook-u, a u novoj kolekciji imaju stvarno divnih uzoraka!

boromina


4. Ove super simpatične daske brenda Paravan oduševile su me na prvi pogled! Paravan je domaći brend, a na njihovoj stranici naći ćete hrpu zanimljivih proizvoda za uređenje doma! Pratiti ih možete i na facebook-u! ;)
paravan

5. I za kraj nešto za osvježenje! Iako većinu kozmetike koju koristimo radimo same, ovi prirodni ljetni proizvodi brenda Azena oduševili su me prvo svojom ambalažom, a zatim i sastavom! U sklopu njihove ljetne kozmetike naći ćete balzam za kožu od tanđerine, balzam za opuštanje od mente koji sigurno savršeno hladi kožu po ovim vrućinama, balzam za sunčanje i naravno sprej protiv dosadnih komaraca! Azena je obiteljski brend iz Velike Gorice sa dugom tradicijom izrade prirodnih dodataka prehrani i kozmetičkih proizvoda, a pratiti ih možete na facebook-u i Instagram-u! :)
azena

Ako vam ovo nije dosta, skoknite provjeriti što je druga Maja izabrala za lipanj, a moju prethodnu listu želja naći ćete ovdje! ;)

Svi linkovi su vam u tekstu i ispod fotki pa nemojte gubiti vrijeme! ;)

Kako vam se sviđa moj današnji odabir? 
Što se nalazi na vašoj listi ljetnih želja?
Znate li za neki zgodan handmade brend koji biste nam preporučili? Ili ga sami imate?

Pišite nam, šaljite linkove i prijedloge za proizvode koji bi se mogli naći na nekoj od idućih lista želja! ;)

Ugodnu i opuštenu nedjelju želi vam
Maja

Nema komentara :

Objavi komentar

Voljele bi čuti vaše mišljenje!