nedjelja, 7. veljače 2016.

TOP 5: Tutoriali # 44 (Srcoliki projekti)

Kažu da je veljača mjesec ljubavi, a kako je i Valentinovo pred nama, odlučile smo, kao i prošle godine, odabrati za vas 5 nama najsimpatičnijih srcolikih tutoriala! Čak i da niste zaljubljeni ili romantični po prirodi, ovi projekti su stvarno simpatični pa krenimo!:)


1. Za početak biramo jedan super jednostavan način da osvježite neki stari komad garderobe! Srcolike zakrpe možete dodati na kratke hlačice, kao u ovom slučaju, možete ih zašiti na mjestu laktova neke stare vestice, na koljena tajica ili napravite jedan veliki i sašijte na prednju stranu majice! Tko ima klince zna koliko su zakrpe zgodne za svu onu odjeću koje se prebrzo ošteti ili ufleka!
the pineneedle collective

2. Sa malo izolir ili još bolje washi trake za čas možete srediti prazan zid! Nama se ovo dijamantno srce baš sviđa! Što je najbolje, ove trake se lako skidaju i neće oštetiti zid pa su idealne za ukrašavanje soba u studentskim domovima ili stanova koji se iznajmljuju!
homey oh my

3. Ove zgodne srcolike himmeli ukrase možete napraviti od slamki, a izgledati će sjajno tijekom cijele godine, a ne samo u veljači! Ovakva srca bi bila i zgodna dekoracija na proslavama vjenčanja ili dječjih rođendana!
vintage revivals

4. Ako volite nositi ogrlice, vjerujemo da će vam se svidjeti ovaj srcoliki privjesak napravljen od glinamola i ukrašem zlatnim listićima! Decentan i vrlo lijep! Ako se odlučite kupiti glinamol, ostatak možete iskoristiti za pravljenje prirodnog mirisa za auto, mobila sa imenom ili ukrasa za jelku!
delia creates

5. Srce osim oko vrata možete nositi i u kosi, ako imate ostataka umjetne kože i koju običnu šnalicu bit ćete gotovi za čas! Srcolika šnalica je stvarno slatka, ali ni približno kao model! ;)
alice and lois
Koje srcolike projekte smo prošle godine odabrale možete pogledati ovdje, a sve ostale postove vezane uz praznik ljubavi na oznaci 'Valentinovo'! Ondje vas čekaju razni postovi, od srcolikih uradi sam projekata, preko ideja za romantičnu večeru u dvoje do odabira nama najboljih romantičnih filmova

Kako vam se sviđa naš današnji odabir?
Obilježavate li Valentinovo?
Kakvi su vam planovi?

Pišite nam i budite kreativni!

Ugodan i kreativan ostatak nedjelje žele vam Maje

4 komentara :

  1. Lijepi i jednostavni ukrasi. Mogu se zadržati tijekom cijele godine, i na špangicama i na zidu :-)
    Moja su crvena srca sa božićnog bora sada preseljeni na prozore, a onda će na zasluženi odmor do rođendana, pa opet na bor. U opticaju su dobar dio godine. Pozz

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Tako je! Ova vaša srca vas stvarno dobro služe, to su pravi ukrasi! :)

      Izbriši
  2. Jao ova srca od slamki su mi zaista super :)

    OdgovoriIzbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!