srijeda, 3. veljače 2016.

KAKO NOSITI: Suknja-hlače

Suknja-hlače bile su totalni hit prošle godine, a trend se nastavlja i ove sudeći prema streetstyle fotografijama koje viđamo u zadnje vrijeme, a ne izostaju ni u novim kolekcijama popularnih brendova koje su tek stigle! Mi oduvijek volimo suknja-hlače. imamo nekoliko dobrih vintage primjeraka, iako moramo priznati da znaju ponekad biti teške za iskombinirati, posebno u zimskim mjesecima pa ih mi češće nosimo ljeti. No, to ne znači da se ne mogu i zimi dobro izgledati samo iziskuju malo više vremena ispred ormara!Evo nekoliko zanimljivih kombinacija idealnih za zimsko-proljetne mjesece koji slijede:

Bloglovin

My Dubio
Just Angelina
Just Angelina
Style du Monde
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Clochet
A evo što možete pronaći u trgovinama popularnih brandova:

H&M
Zara
Pull&Bear
Asos
Asos
Što kažete na suknja-hlače, da ili ne? Ako ih nosite,kakvi modeli vam se najviše sviđaju? Naši favoriti su jednobojni pamučni i oni od laganog jeansa!

Pozdrav od Maja

4 komentara :

  1. joj divne su mi ovakve hlače, i kupila sam sebi jedne nedavno, ali nikako nikako nikako ih ne mogu iskombinirati i ništa mi nije "kliknulo" s njima... i baš sam sva nesretna, ali još imam nade, možda ovdje nađem kakvu inspiraciju kako ih iskombinirati... :)
    xx
    http://www.littlemisstwiggy.com/2016/02/cyclame-and-lace/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da si našla inspiraciju i da hlače neće više samo stajati u ormaru! Ma sigurna sam da ćeš ih ti sjajno iskombinirati! ;)

      Izbriši
  2. Predivne su mi i zaista umeju da izgledaju savrseno, pa cak i uz sve.
    Trebala bi malo da doteram figurnu za njih, pa se uvucem u jedne moje od dzinsa.

    Kiss :)

    OdgovoriIzbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!