srijeda, 1. listopada 2014.

LISTA ŽELJA: Listopad 2014

Rujan je proletio prebrzo - nismo se ni okrenule, a već je vrijeme za novu listu želja! Pa krenimo!

Jedna Maja želi:

1. Plectrude pletenu ogrlicu! Zato što ne grebe, ne čupa pletenu (jesensku) odjeću, klinci vam je uz sav trud neće moći pokidati i jednostavno zato što je kul! ;)
plectrude


2. Torbicu s printom iznimno talentirane mlade umjetnice Martine Višnjić koju možete naručiti na stranici society6! Jednostavno ostavlja bez daha!
society63. Marinush jewlery liju broš da krasi tople jesenske veste i balonere! Na njenoj stranici ćete naići na prava mala umjetnička djela i divan nakit!
marinush jewlery


4. Marina Marinski set zdjelica, da stoje kao ukras u vitrini ili na zidu jer, budimo realni, prelijepe su da bi se iz njih jelo, bez obzira na to o koliko ukusnim delicijama se radi! ;)
marina marinski


5. I za kraj Mollie Makes knjigu o vezenju koja sadrži 15 zanimljivih projekata idealnih za jesen i zimu (deka + topla čokolada + vezenje)!
bookdepository

Druga Maja želi:

1. BIOBAZA prirodni šampon za kosu od jojobe da obnovi kosu nakon ljeta i izlaganja suncu i morskoj soli. Sastoji se samo od prirodnih sastojaka: kokosovog ulja i ulja jojobe, avokada, masline i čajevca!
biobaza

2. Kišobran za nadolazeće kišne jesenske dane! A kakav nego leopardski ;)
pull and bear

3. Malu gljivarsku kuharicu iz biblioteke Špajzbuk! Vrijeme je gljiva, a svaki gljivoljubac bi trebao pročitati ovu knjigu u kojoj će saznati sve o čarobnom svijetu gljiva! 
knjižara ljevak

4. Nove šalice kao stvorene za jesen!
ikea

5. I za kraj ovu prekrasnu romantičnu čipkastu bluzu! 
h&m


Uživajmo u listopadu!

Pozdrav od Maja

4 komentara :

Voljele bi čuti vaše mišljenje!