nedjelja, 29. lipnja 2014.

TOP 5: Recepti # 12 (Idemo na piknik!)

Prije dva tjedna smo odabrale 5 nama naj uradi sam piknik ideja, a ove nedjelje je red na klopu, koja je naravno, uz dobru ekipu, ključna za uspjeh piknika ! :) Hrana za piknik ne treba biti komplicirana,ali svakako treba biti fina! Neka to bude nešto što možete pripremiti dan prije ili napraviti na brzaka na sam dan piknika, nemojte dozvoliti da sate provodite u kuhinji! Iako su ponekad za dobru zabavu dovoljni i fini sendviči, domaći keksi i kava, da se nas pita, ovo bi bio savršen meni za pravi gurmanski piknik:

1. Kao glavno jelo tu je burger od slanutka i bulgura sa bloga prstohvat soli! Izgleda savršeno i sigurne smo da je okusom još bolji! S njim ne možete pogriješiti! :)
prstohvat soli

2. Salatu spakujte u staklenke, neka vam za ideju posluži ova sa bloga prekratak dan! Kombinirajte omiljeno sezonsko povrće i dresing po želji, samo vodite računa da ako su temperature visoke ne koristite kvarljive sastojke!
prekratak dan

3. Dok na pikniku uživate u društvenim igrama grickajte nešto fino, kao na primjer ljuti kikiriki! Recept možete naći na blogu Palachinka! Sigurne smo da će biti bolji od kupovnog!
Palachinka

4. Za slatko svratite kod Domaćice! Njen sočni čokoladni brownie sa višnjama će oduševiti sve!
Domaćica

5. I za kraj, uz savršenu klopu savršeno piće - limunada sa jagodama sa bloga Ja u kuhinji! Idealna za osvježenje!
Ja u kuhinji

Kako vam se sviđa naš savršeni piknik meni? 
Da li ste nedavno bili na pikniku ili planirate uskoro?
Što najviše volite jesti kada vrijeme provodite u prirodi i koji je vaš naj piknik meni?

Pišite nam i uživajte na ovaj divan ljetni dan negdje na otvorenom uz finu klopu!:)

Pozdrav od Maja

Broj komentara: 11 :

Voljele bi čuti vaše mišljenje!