nedjelja, 16. ožujka 2014.

TOP 5: Tutoriali # 19

Ovaj tjedan je bio lijep i sunčan, pa smo si napunile baterije za neke nove uradi sam projekte! U proljeće smo uvijek puni energije i želje za stvaranjem, za čišćenjem i preuređivanjem doma, dvorišta i garderobe! Ako je i vas kao i nas uhvatila proljetna groznica, evo par ideja koje možete lako realizirati! :)

1. U proljeće se naravno sadi i presađuje, pa zašto svoje biljke ne bi počastili sa ovako lijepom posudicom napravljenom od plastične boce? U izradi vam mogu pomoći i male ruke, sigurne smo da će rado sudjelovati!
brudiy

2. Životni prostor jednostavno možemo osvježiti i sa jednim ovakvim ukrasom! Napraviti ćete ga brzo od materijala koje već možda imate u kući, a sigurno će biti zamjećen!
poppyhaus

3. U proljeće se budi priroda, a s njom i razni dosadni kukci! Protiv njih se možete boriti sa stilom, ako si napravite jednu ovakvu zavjesu za vrata! ;)
a beautiful mess

4. Konačno je otoplilo i debele zimske jakne smo spakovali u ormar, umjesto njih ćemo si napraviti jedan ovakav pončo! Njega stvarno mogu napraviti i početnici u šivanju!
smile and wave

5. I za kraj nešto za vaše klince i klinceze - prekrasna čipkasta kruna, jer će se sa krunom na glavi svaki dan osjećati posebno! ;)
dots

Kako vam se sviđa naš današnji odabir? 
Jel vas već uhvatila proljetna groznica? Kakvi su vam planovi?
Čime se kreativnim bavite u posljednje vrijeme?

Pišite nam, i uživajte u nedjelji, a za još uradi sam projekata kliknite OVDJE! ;)

Pozdrav od Maja!

Broj komentara: 15 :

  1. Odgovori
    1. Pa da! :) I nama su super, tako jednostavno, a tako simpatično! :)

      Izbriši
  2. Super idejice drage moje, kao i uvek! Meni se baš dopao jelen, fenomenalno izgleda!!
    Srdačan pozzz!
    Vesna

    OdgovoriIzbriši
  3. Odličan odabir!
    Najviše mi se sviđa zavjesa!
    Hvala na novim zanimljivim idejama!

    OdgovoriIzbriši
  4. Sve mi je super, pogotovo zadnji.
    Planovi za proljeće su mi puuuno kreativnog rada. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. posudice od boca su genijalne,moram napraviti koju :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ponco je savrsen i bas bih ga rado posedovala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa to će ti mama Nataša napraviti za čas posla! ;)

      Izbriši
  7. Ideje su super, ali ja imam i jedno pitanje, vezano uz popravak cipela...naime, uspjela sam na najdražim cipelama oderati iza pete, ne znam kome ih nisam nosila na popravak ali boja je posebna i nitko ne može pronaći ni sličan uzorak tkanine koja bi odgovarala, a presvlačenje peta crnom kožom nikako ne želim, jer to više neće biti ista cipela. Gledala sam kako cure uz pomoć akrilnih boja bojaju cipele, jer su otporne i izdržive. Sad mene zanima kakva je to akrilna boja, ona koju kupim u svakoj boljoj knjižari ili neka posebna?? Ako je gdje ju mogu nabaviti! Puno hvala unaprijed!!! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Mi smo za farbanje platnenih patika koristile obične akrilne boje koje koje se mogu naći u papirnicama ili hobi trgovinama! Na njima obično piše i na koliko stupnjeva se mogu prati nakon farbanja, a da boja ostane postojana! Ne znam točno od kakvog materijala je peta na tvojim cipelama i koliko je oštećenje, ali ako su pete presvučene tkaninom ili ako je površina upijajuća, bez problema ih možeš ofarbati akrilnom bojom! :) Nadam se da sam bila od pomoći! :) Maja

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!