tag:blogger.com,1999:blog-3758500265833373227.post6826306048967002663..comments2023-10-20T11:39:41.171-07:00Comments on Maje Zmaje: U KUHINJI: Karamel sosAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/10882388551004814256noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3758500265833373227.post-57703935279962065322014-05-27T03:46:55.650-07:002014-05-27T03:46:55.650-07:00Oooo da! :)Oooo da! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10882388551004814256noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3758500265833373227.post-16079082961100021132014-05-27T03:04:16.659-07:002014-05-27T03:04:16.659-07:00već dugo se kanim napraviti i karamel i kondeziran...već dugo se kanim napraviti i karamel i kondezirano mlijeko i nikako da dođu na red.... ali mogla bi uskoro napraviti ovaj karamel, čini mi se da bi bio odličan dodatak frapeu od banane!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3758500265833373227.post-2633884325618111632014-05-19T23:41:56.895-07:002014-05-19T23:41:56.895-07:00Muscavado je nerafinirani smeđi šećer, a kondenzir...Muscavado je nerafinirani smeđi šećer, a kondenzirano mlijeko je ugušćeno mlijeko, kod nas ga ima za kupiti u trgovini u tetrapaku, ali umjesto ovih sastojaka možete koristiti obični bijeli ili smeđi šećer i vrhnje za kuhanje ili za šlag! ;) Što se tiče fotkanja, to nam je dosta nezgodno jer su i jednoj i drugoj kuhinje dosta loše osvjetljene, a i nezgodno nam je uz klince svaki korak posebno Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10882388551004814256noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3758500265833373227.post-47054009662853669832014-05-19T23:16:24.654-07:002014-05-19T23:16:24.654-07:00Maje kakva je to muscavado šećer i kakvo kondezira...Maje kakva je to muscavado šećer i kakvo kondezirano mleko?.Možete li kad pravite post i slikati sastojke koje dodajete.ili sam proces pravljenja.Bilo bi to odlično.Korak po korak.Pozdrav<br />CaleCreativaCalehttps://www.blogger.com/profile/04062586587869075104noreply@blogger.com