tag:blogger.com,1999:blog-3758500265833373227.post6493407504953324025..comments2023-10-20T11:39:41.171-07:00Comments on Maje Zmaje: U KUHINJI: Džem od jagodaAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/10882388551004814256noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3758500265833373227.post-18163218043192910162015-05-23T00:36:40.649-07:002015-05-23T00:36:40.649-07:00Dok ga prvi put ne otvorimo čuvamo ga u smočnici g...Dok ga prvi put ne otvorimo čuvamo ga u smočnici gdje je malo hladnije, a nakon otvaranja u hladnjaku. Dosta dugo može biti u hladnjaku ako je od početka pravilno pohranjen, tj,ako su teglice dobro oprane. Ali kod nas nikad ne traje dugo!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10882388551004814256noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3758500265833373227.post-12168997255465688672015-05-20T07:02:29.230-07:002015-05-20T07:02:29.230-07:00Super je jer ne sadrži konzervanse. Koliko može da...Super je jer ne sadrži konzervanse. Koliko može da stoji i gde ga čuvate devojke. Planiram da napravim, pa da znam kako da ga čuvam. Kisić!Home Chic Clubhttps://www.blogger.com/profile/13455701348749585032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3758500265833373227.post-7423616205087769332014-06-09T08:34:00.324-07:002014-06-09T08:34:00.324-07:00da, da ovo je super džem, ja tako radim tortu od j...da, da ovo je super džem, ja tako radim tortu od jagoda (biskvit, džem = krema, šlag) samo umjesto šećera koristim medfanteahttp://www.fantea.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3758500265833373227.post-24649435624711760112014-06-09T03:11:20.059-07:002014-06-09T03:11:20.059-07:00Tenksić! :)Tenksić! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10882388551004814256noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3758500265833373227.post-76896005467566639582014-06-09T03:11:06.068-07:002014-06-09T03:11:06.068-07:00A mi imamo domaće, pa je to odmah druga priča! ;)A mi imamo domaće, pa je to odmah druga priča! ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10882388551004814256noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3758500265833373227.post-80470617198675750252014-06-09T02:50:12.834-07:002014-06-09T02:50:12.834-07:00Super izgleda, srce je preslatko.
Super izgleda, srce je preslatko.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3758500265833373227.post-71850868053786958522014-06-09T02:36:11.400-07:002014-06-09T02:36:11.400-07:00džem od jagoda mi je obavezan svako ljeto.
u stvar...džem od jagoda mi je obavezan svako ljeto.<br />u stvari džemovi od raznog voća su mi obavezni od ljeta do kasne jeseni.<br />čekam idući vikend pa da otvorim sezonu sa kutljačom i velikim loncem.<br /><br />samo do sada nisam još našla na fine jagode kod nas na pijacama. sve su nekakve vodenaste i brzo propadnu, npr. kupim ih popodne, a do sutra popodne već trule. za razliku od prošle godine, e Cekerušahttps://www.blogger.com/profile/05551351302433246348noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3758500265833373227.post-18495188464967460062014-06-09T01:57:33.194-07:002014-06-09T01:57:33.194-07:00ovo srculence je baš slatko! i ja sam ga jučer pra...ovo srculence je baš slatko! i ja sam ga jučer pravila,samo na malo drugačiji način ;)rainbow flowerhttp://rainbow-flower.net/noreply@blogger.com