utorak, 4. travnja 2017.

PREDSTAVLJAMO: Ivy art + Giveaway

Svi znamo koliko je pozitivno razmišljanje važno za zdravlje uma. Čak i ako ste od onih koji ne vjeruju da pozitivnim razmišljanjem možete privući dobre stvari u svoj život, morate priznati da način gledanja drastično utječe na naše raspoloženje, a samim time i na našu svakodnevicu. Jasno je da se nećete moći osjećati dobro ako ste fokusirani na negativne događaje i osjećaje, ako nemate samopouzdanja, ako mislite da niste dovoljno sposobni ili vrijedni. Srećom, pozitivan način razmišljanja se može naučiti i istrenirati, a u tome vam mogu pomoći i afirmacije. Zbog toga mi je iznimno drago što mi je u goste došla jedna super talentirana i super pozitivna Ivana koja se brine da se svi osjećamo dobro! Upoznajmo njen brend Ivy Art  i zajedno saznajmo o čemu se radi!


1. Za početak nam se predstavi! Tko stoji iza imena Ivy Art?
Zovem se Ivana i dolazim iz Osijeka. Volim crtati, slikati, oslikavati predmete, šivati i heklati. Nikad nemam mira i uvijek smišljam nešto novo što bi mogla izrađivati. Volim sve što u meni budi kreativnost i pozitivu.

2. Kako bi u nekoliko rečenica opisala svoj brend?
Izrađujem kartice sa pozitivnim afirmacijama (za djevojke i dečke), sama ih oslikavam, ispisujem, plastificiram i za njih šivam točkaste futrolice u raznim bojama. Svrha kartica je da potaknu maštu, da probude onaj davno zaboravljeni optimizam, te naposljetku da shvatimo da je samo jedna lijepa misao dovoljna da potakne mnogo dobrih stvari u životu.

3. Što nam još uz kartice sa afirmacijama Ivy Art nudi?
Ivy Art nudi i oslikano dekorativno kamenje, heklane predmete (okušala sam se u izradi lutkica i heklanih torbica koje možete pogledati na mojoj facebook stranici), budući da prije svega volim crtati možete pronaći i slike sa temom prirode, apstrakcije, portreta...


4. Kako je krenula Ivy Art priča?
Ivy Art priča krenula je prije nekoliko godina kada sam se bavila isključivo slikarstvom. Kako sam i na početku navela da nikad nemam mira prošlo ljeto odlučila sam napraviti svoj špilić sa afirmacijama koje ću uvijek imati sa sobom kad god me preplave negativne misli.  


5. Reci nam nešto više o afirmacijama!
Afirmacija u prijevodu sa latinskog znači tvrdnja. Svaka misao i svaka riječ koju izgovaramo je afirmacija. Čak je i naš unutarnji dijalog tok afirmacija. Stoga riječima i mislima stalno nešto utvrđujemo, a upravo taj tok afirmacija stvara životno iskustvo u svakom trenutku. Često zaboravljamo da je misao energija, te da ono na što usmjerimo svoje misli raste (bilo da je riječ o pozitivnom ili negativnom). Upravo to je ono što ja želim svojim Sretnim karticama postići, da sami sebe podsjetimo usmjeriti svoju energiju na ono što želimo privući, a ne na ono što želimo izbjeći. Naša pažnja je ključ. Gdje ide pažnja tamo ide i naša energija.


6. Kome su Ivy Art kartice i oslikani kamenčići namijenjeni?
Ivy Art kartice su namijenjene svima i odraslima i djeci jer svi mi uvijek nešto želimo, a kartice nas samo podsjećaju da nema onoga što ne možemo postići ako u to vjerujemo njegujući lijepe i pozitivne misli. Oslikani kamenčići namijenjeni su osobama koje vole neobične dekorativne predmete. Zgodan su ukras u zdjeli na polici ili na stolu, i uvijek će privući znatiželjne poglede.


7. Odakle crpiš inspiraciju i što te motivira na stvaranje?
U svemu što me okružuje pronalazim motivaciju. Za izradu Sretnih kartica motivaciju sam pronašla u svakodnevnim životnim situacijama, dobrim i onim lošim.


8. Kakvi su ti planovi za budućnost brenda?
Osim postojećih Ivy Art kartica, planiram izrađivati i personalizirane kartice koje će sadržavati afirmacije po želji. Tako planiram obogatiti postojeći špilić sa Vašim idejama i približiti ga Vama ili osobama kojoj ćete ga pokloniti.

9. Gdje sve možemo naći i naručiti Ivy Art?
Ivy Art stvarčice možete naručiti na mojoj facebook stranici.


***********

Kao što ste iz naslova mogli zaključiti, Ivana je u goste donijela dar za jednu sretnu dobitnicu ili dobitnika! Radi se o setu afirmacijskih kartica koje će vam pomoći da mislite pozitivno i u najtežim trenucima! :) Baš lijepo od Ivane što širi pozitivnu energiju na ovaj način! 


Sve što trebate napraviti kako bi osvojili dar je:

  • lajkati Ivy Art facebook stranicu,
  • podijeliti fotku koju vidite iznad na vašem facebook profilu pod opcijom 'javno' (fotku ćete naći na našem facebook zidu ili u albumu 'Timeline photos'),
  • ispod iste te fotke (ne ispod statusa!) ostaviti komentar u kojem ćete tegati nekoga kome bi se svidjele kartice.

Sretnu dobitnicu ili dobitnika odabrat ćemo uz pomoć Random.org-a u subotu, 15. 04. 2016., tako da imate do petka u ponoć vremena sudjelovati! ;) 

Za slučaj da vam kartice trebaju što prije i nemate vremena čekati kraj darivanja, javite se Ivani već danas i počnite misliti pozitivno! :) Skoknite na 'Ivy Art' stranicu, podržite i proširite riječ!

Osim toga, Uskrs je pred nama, a oni koji ga slave kartice mogu ovom prilikom darivati nekoj dragoj osobi! 

Ivani puno hvala što je bila u gostima i donijela dar, a vama želim puno sreće u nagradnoj igri i puno pozitivnih misli! :)


Pozdrav od Ivane i MajeP.S. Sve fotke su u vlasništvu Ivy Art brenda, preuzete uz dozvolu vlasnice.

2 komentara :

Voljele bi čuti vaše mišljenje!