ponedjeljak, 8. veljače 2016.

PREDSTAVLJAMO: Mjuiko Love kartice

Irina i njena vesela četveronožna asistentica Mira, glavne i odgovorne za brend Mjuiko, već su bile kod nas na blogu u gostima, a kako se to predstavljanje razvilo u jedno lijepo onlajn prijateljstvo, uvijek nas veseli ugostiti ih ponovo! Danas predstavljamo nešto novo iz Mjuiko brenda - Pomoćne ili Love kartice za njega, o kojima ćete više saznati u nastavku! Super kreativne, ekstra simpatične i uvijek drage, ove dame ni danas ne dolaze praznih ruku! ;) Prepuštamo riječ Irini!

'Ajmo o Love karticama il ti Pomoćnim karticama ;) O čemu se tu radi? Pa ovako, namjena je mrvu komplikovana ali i nije: one su za muški dio publike, koji to u određenim situacijama koristi da bi nas žene pridobio tj. usrećio, a ništa ljepše u kući nije, nego imat sretnu ženu! ;)

Zadnjih godina upijam sve i svašta iz razgovora sa frendicama. Uglavnom sve mi imamo određena očekivanja od muške strane, a muški tu nekako često ‘zakažu’. Jap, razlikujemo se, ali baš zato se ženski dio osjeća  ponekad  zakinuto jer muški često ne znaju šta učinit da isprave stvar, a u biti je vrlo jednostavno. Znaju da su naše ‘konjine’, da su ispali ‘svinje’ ili, ili... ali često to prešute iz ovog ili onog razloga, a mi bi samo to voljele čut i samo to bi u većini slučajeva bilo dovoljno da je ‘mir u kući’ i da se žena osjeća zapaženo.


Kartice su zato muški mali pomoćnici, ono što žena želi/voli čuti, šarmantne su, a opet prilično kul, neka muška romantika i pristup. Upakirani kao set kartica, osobnije su od sms-ova ili mailova, daju taj retro štih kad su gosponi pisali pisma osvajanja ili oproštanja. U tom stilu su i grafički realizirane, jer trebaju biti za ‘njega’ al sa stilom. Simple i muški chic! :)


Po 10 ih je u setu, sa 10 koverti, a svaka karta je drugačija, za svaku priliku i nepriliku za upotrijebiti, zaljepiti na friđ, staviti joj u torbu itd. Uglavnom, sa vrlo malo muke do njezinog srca jer njena pažnja povratno je toga vrijedna. Pa budi muško i pokaži kartu! :)


Lepi digitalni tisak je, na 300 g Conqueror/Stonemarque High White papiru, sa lijepom teksturom papira. Set za svako ljubavno gnijezdo, kako za tek složeno, tako i za ono godinama uljuljano da se malo ‘raspuše’. Malo romantike i svježine za sve! Cheers to that!'









*************

Ove divne dame, kao što smo već napisale, nisu došle praznih ruku i zbog toga vi imate šansu osvojiti ovaj set od 10 Pomoćnih Mjuiko kartica, za sebe da ugodite njoj, za njega - da mu olakšate pomirbu i date mu do znanja što je potrebno učiniti, za dragog prijatelja koji ima novu djevojku ili se baš useljava sa svojom odabranicom, ili kumu za vjenčanje, zašto ne! :) Ako se nas pita, Irina i Mira odmah mogu početi praviti i set Pomoćnih kartica za nju, ponekad bi nam stvarno dobro došle! ;) Pređimo na bitno! :)


Što trebate napraviti:

  • lajkati Mjuiko facebook stranicu,
  • lajkati Maje Zmaje blog facebook stranicu, ali samo ako vam se sviđa i želite nas pratiti, ovo nipošto nije obavezno i nećemo na to obraćati pažnju pri odabiru,
  • podijeliti ovu fotku koju vidite iznad pod opcijom 'javno' na vašem facebook zidu (fotku ćete naći na našem zidu ili u albumu Timeline),
  • ostaviti komentar ispod iste te fotke (ne ispod statusa!) u kojem ćete napisati koja vam je kartica najsimpatičnija! 

Sretnog dobitnika ili dobitnicu odabrat ćemo na Valentinovo, 14.2.2016. uz pomoć Random.org-a, pa sudjelovati možete do ponoći u subotu! ;)

Ako do sada još niste znali za Mjuiko, ovaj veeeliki propust možete ispraviti tako da svratite na Mjuiko fejs ili Mjuiko Society 6 stranicu, a bolje ih upoznati možete i u našem predstavljanju! ;) 


Što kažete na ove kartice? Zar nisu zakon?
Kako vam se sviđa ovaj način za ispričavanje?
Da li bi vama ili vašoj boljoj polovici dobro došle?

Djevojkama puno, puno hvala što su svratile kod nas i donijele darove, a vi nam pišite i uključite se u nagradnu igru! :) (Kad smo već kod nagradnih igara, ovdje je još jedna trenutno u tijeku!)

Sretno svima i ugodan početak tjedna žele Irina, Mira i 2 Maje!

p.s. Sve fotke su u Mjuiko vlasništvu!

Broj komentara: 8 :

  1. preslatke su mi ove čestitkice !
    xx
    http://www.littlemisstwiggy.com/2016/02/stripes-on-my-bow-tie/

    OdgovoriIzbriši
  2. Nije stil isprike mm-a. Ali ona: More ti i ja (ide i moja mama) mi je predobra jer tako jedrimo svako ljeto, s tim da je moja sveki najbolja na svijetu i zabavlja nam klince a mi uživamo. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Pa stvarno su kartice za mog konja!!!

    Ne znam koja mu je draza.
    Svaka ima pricu.Sve sam to prosla...ali konjima je vrh.

    Claudia Kovacic

    OdgovoriIzbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!